Един от създателите на криптовалутата Dogecoin Джаксън Палмър нарече милиардера Илон

...
Един от създателите на криптовалутата Dogecoin Джаксън Палмър нарече милиардера Илон
Коментари Харесай

Създател на Dogecoin нарече Мъск самовлюбен измамник

Един от основателите на криптовалутата Dogecoin Джаксън Палмър назова милиардера Илон Мъск " самовлюбен аферист ", заяви Business Insider доклади.

Палмър разгласил коментар в своя акаунт в Twitter, съгласно няколко консуматори на обществената медия, които са съумели да създадат скрийншот на известието преди да бъде изтрито „ Позволете да ви припомня: Илон Мъск беше и постоянно ще бъде нарцистичен лъжец “, написал Палмър с уточнението, че ще изтрие обявата след една минута, защото „ няма какво повече да каже “ и „ обича да води спокоен живот “.
На персоналния уеб страница на Палмър, който сътвори Dogecoin през 2013 година с сътрудника си програмист Били Маркус на смешка, написа че не е взел участие в плана от „ доста години “ и не е обвързван с промишлеността на цифровите валути. Отбелязва се, че потребителите на Twitter са били сюрпризирани от изявленията на Палмър за Мъск в обществената мрежа, защото той рядко приказва обществено.

Туитовете на Палмър пристигнаха след присъединяване на Мъск в телевизионното предаване Saturday Night Live, където той призна, че има синдром на Аспергер, назова Dogecoin машинация и се изрече с подигравка за бизнес проектите си.

Няколко дни по-късно основният изпълнителен шеф на Tesla разгласи, че компанията стопира продажбата на електрически транспортни средства с биткойн заради нездравословния за екологията метод за добива на тази криптовалута.

Съобщенията на Мъск в обществените мрежи нееднократно са повлиявали на курса на Dogecoin. Когато предприемачът купи няколко монети за сина си през февруари, цената им скочи с една четвърт. По-късно той я назова " националната криптовалута " и съпостави логото ѝ с известната картина „ Dog Barking at the Moon, на художника сюрреалист Жоан Миро което също оказа въздействие върху цената на криптовалутата. Към 8 май Dogecoin се оказа най-хубавата инвестиция в света през последните шест месеца като означи  260 пъти нарастване на цената си.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР